TubeAdvertising.eu - oferta buna pentru site-urile de filme

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
De pe 17 decembrie 2017, TubeAdvertising a adaugat o oferta foarte buna pentru site-urile de filme, o oferta cpi. Oferta plateste pe instalare (0.10 eurocenti), mai exact utilizatorul trebuie sa instaleze VLC Media Player. Eu o folosesc pe mai multe site-uri de filme si pot spune ca este un adevarat succes, mai ales cand a fost prima data 0.30 eurocenti per instalare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe tubeadvertising.eu (link refferal - click daca doriti sa va faceti cont pe refferalul meu, va pot ajuta cu mai multe sfaturi) si sa accesati oferta 278. Oferta merge doar pe desktop si doar in 7 tari este disponibila.

Cum beneficiati de oferta? Simplu! Copiati tracking link-ul de la pagina de instalare care are numele no-prelanding si in fisierul care afiseaza articolul (la wordpress de exemplu este single.php) adaugati imediat dupa functia in care preia titlul (exemplu <?php the_title(); ?>) urmatorul cod:


Ce sunt acele href-uri ale imaginilor (desigur cu nofollow pentru ca nu cred ca ai vrea un alt link cu dofollow pe site-ul tau)? Primul este un player fake care duce spre link-ul de pre-landing iar al doilea este o imagine sugestiva care "ar obliga" utilizatorul sa descarce programul.

Cam asa ar arata:

Cateva detalii despre plati: se plateste paypal la minim 5 euro si dureaza maxim 24h si transfer bancar la minim 50 euro insa de fiecare data plata a fost efectuata in maxim 6 ore. Recomand transfer bancar pentru ca paypal are si un mic comision pentru ca ofera servicii si asa este comisionul paypal pentru asta.
*Nota: Recent au facut si update la pop-up, functioneaza pe Google Chrome 64 si trece de verificarile Google, ar fi bine sa incercati. - click -

Spor la facut bani!
 

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus