Tombola - Castiga 70 euro cu ajutorul Forumin.ro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Buna dimineata! Deoarece m-am hotarat sa reiau activitatea in mod oficial pe forumin.ro, m-am decis sa fac o tombola in care unul dintre voi poate castiga 70 de euro. Desigur, deoarece este o revenire si avem nevoie de activitate, voi impune o conditie, insa cred ca majoritatea pot sa le indeplineasca daca isi doresc sa ajute forumul si sa castige si o suma modesta de bani, care va putea fi data prin urmatoarele modalitati de plata: paypal, transfer bancar, paysafecard si bitcoin. Inscrierea este simpla, primul participant va avea numarul 1, al doilea numarul 2 si tot asa.

Dupa cum am spus mai sus, va exista doar o conditie si aceea este de a avea minim 3 topicuri create si minim 2 reply-uri (este si nu sau, adica trebuie sa aveti si minim 3 topicuri create si minim 2 reply-uri). Ideea concursului este doar pentru a stimula cresterea activitatii de pe forum deoarece eu nu am avut asa mult timp si acum as vrea sa ma ocup serios. Momentan sectiunea VIP nu o sa aibe mai deloc materiale, asadar toate informatiile mai mult sau mai putin pretioase o sa fie in forumurile dedicate, pentru orice vizitator.


Ca si incheiere, voi spune ca premiul va fi doar de 30 de euro in cazul in care nu se vor inscrie cel putin 8 participanti. Extragerea are loc pe 1 iunie si va fi filmata. Ca si bonus, cel care castiga si este activ pe tot parcursul concursului, acesta va castiga nu 70 de euro, ci 80 de euro + 10 reputatie pe forum. Bafta tuturor!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus