Regulament si informatii Marketplace

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In acest forum sunt interzise reply-urile de genul "costa prea mult" ; "de ce costa atat" ; "ce drept ai tu sa vinzi asta" etc. Este produsul omului, il vinde cu cat vrea si cui vrea, doar el are acest drept. Utilizatorul trebuie sa-si cunoasca dreptul la informare:

- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
- doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces (obligatoriu trebuie sa oferi dovada detinerii produsului, daca nu vrei public atunci in privat celui care doreste).


Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi. Utilizatorii neseriosi vor primi restrictie permanenta pe forumin.ro, consideram ca neseriosii (teparii) nu sunt bine primiti.

Persoanele care doresc sa isi listeze anumite domenii/site-uri separat au voie sa creeze un thread special pentru fiecare domeniu/site, insa in titlul threadului trebuie inclus si numele domeniului/siteului (exemplu Vand numedomeniu.ro - in cazul in care nu vrei ca numele sa fie public atunci poti pune doar nisa).

Pentru astfel de threaduri bump-ul costa doar 0.25 credite si este odata pe zi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus