Regulament Forumin

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
1. Semnatura oricarui utilizator, indiferent de rangul acestuia (user, moderator, grup special, administrator), nu poate contine altceva decat text si MAXIM 3 link-uri text. In cazul in care se adauga link-uri, acestea vor fi in numar maxim de doua, cu ancora de maxim 3 cuvinte fiecare. NU se pot aplica culori sau stiluri (bold, italic, font mai mare sau mai mic, etc) ale textului sau link-ului/urilor din semnatura, aceastea fiind lasate cu stilul default.Nici macar membrii echipei de moderare si administrare nu au dreptul de a aplica formatare textului semnaturii.

2. Fiecare profil trebuie completat in intregime, la inregistrarea initiala (cu datele existente la acel pas) precum si ulterior (accesand contul dvs. si completand toate campurile necesare). Campuri obligatoriu de completat sunt : Locatie, Ocupatie. In aceste doua campuri nu se permit link-uri, sau cuvinte aruncate, gen : "pe luna" , "langa prietena ta" , "nu fac nimic" sau "burlac" .

3. Inainte de a pune o intrebare, si de a porni un thread nou sau inainte de a adauga un nou post la un thread deja pornit, OPRITI-VA. Folositi functia de cautare in forum. Foarte multe intrebari sau probleme de-ale utilizatorilor, au fost deja adresate si rezolvate.

4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare / administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate. Deasemenea, in cadrul forumului Forumin nu se accepta rasismul sau orice fel de discriminarea sociala sau culturala. Daca nu intelegeti pe deplin regula aceasta, fiti : calmi, maturi, intelegatori si mai ales saritori la problema aproapelui.

5. Nu se permit nici un fel de ilegalitati, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Mai ales cand mesajele dvs. incita utilizatorii sau cititorii forumului Forumin, catre actiuni ilegale. Prin ilegalitati intelegem : link-uri catre site-uri warez/hacking, link-uri catre software sau orice alt gen de proprietati informatice, altele decat versiunile freeware/shareware/trial ale acestora. Asta nu inseamna ca o sa interzic vanzarea unui site de filme/seriale sau sa nu o putem discuta despre pagini de landing pentru jocuri desktop/mobile.

6. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare).

7. Forumul are ca tema principala: Webmaster zone. Asta nu inseamna ca nu avem voie sa facem si un review la un film sau sa postam o melodie. Forumin va avea ca scop ajutarea fiecarui utilizator in mediul online. Vom ajuta utilizatorii cat putem noi de rapid si nu vom accepta raspunsurile irelevante. Toata informatia va fi oferita direct in topic fara a obliga utilizatorul sa viziteze 100 de link-uri.

8. In cazul in care se face publica o stire, o noutate sau un articol, acestea trebuiesc insotite de o dovada (link catre resursa in cauza de exemplu) sau de o explicatie mai ampla, cu motive si dovezi (cel putin din experienta proprie a poster-ului).

9. Daca doriti sa primiti cateva sfaturi despre ce ati putea imbunatati pe site sau un template, o puteti face la categoria "Ajutor". Va rugam doar sa nu o faceti pentru publicitate, beneficiu personal. Se accepta linkul, insa se stie exact cand este pus cu un scop si cand nu.

10. Va rugam frumos, alegeti-va categoria corecta pentru subiectul nou, pe care doriti sa-l porniti. Chiar daca nu sunteti siguri, alegeti cum considerati ca este bine. Este inutila si obositoare munca echipei de a tot muta thread-uri dintr-un loc in altul. Fiti "open-source" si ganditi-va de mai multe ori la actiunea propusa.

11. In categoria Web Hosting Forum nu vom interzice parerile despre firmele de host, despre serviciile pe care ei le ofera. Singurul lucru care nu o sa fie permis sunt ofertele de catre diferiti membri ai companiilor de hosting. Daca recomandati o firma atunci trebuie sa aveti si un motiv bun.

12. Luam extrem de serios activitatea denumita SPAM si o penalizam foarte serios deasemenea. SPAM poate insemna de la thread-uri create pentru a promova propriile produse sau servicii, la posturi fara inteles in mai multe thread-uri. Este inutil sa faci acest lucru si mai ales ca membrii comunitatii nu au nici un beneficiu din acest lucru.

13. Nu se permit cuvinte de cartier, injuraturi sau denumiri precum "porno". In acest caz se va folosi cuvantul "adult". Trebuie sa dam dovada de respect pentru toti cititorii nostri. Lucrurile se mai schimba putin in forumul Divertisment.

14. Sunt permise linkurile cu reffereri.
Se permite doar daca aveti o dovada de plata si puneti si site-ul fara refferal, utilizatorul avand posibilitatea sa aleaga daca vrea sa se inregistreze pe refferal sau nu.

15. Disputele nu se rezolva cu injuraturi in PM cu reply-uri prin thread-uri, puteti sa folositi mesageria privata doar daca stiti sa va comportati.

16. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In acest forum sunt interzise reply-urile de genul "costa prea mult" ; "de ce costa atat" ; "ce drept ai tu sa vinzi asta" etc. Este produsul omului, il vinde cu cat vrea si cui vrea, doar el are acest drept. Utilizatorul trebuie sa-si cunoasca dreptul la informare:

- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
- doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces (obligatoriu trebuie sa oferi dovada detinerii produsului, daca nu vrei public atunci in privat celui care doreste).

Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi. Utilizatorii neseriosi vor primi restrictie permanenta pe forumin.ro, consideram ca neseriosii (teparii) nu sunt bine primiti.

Persoanele care doresc sa isi listeze anumite domenii/site-uri separat au voie sa creeze un thread special pentru fiecare domeniu/site, insa in titlul threadului trebuie inclus si numele domeniului/siteului (ex Vand numedomeniu.ro - in cazul in care nu vrei ca numele sa fie public atunci poti pune doar nisa).
Pentru astfel de threaduri bump-ul costa doar 0.25 credite si este odata pe zi.

Important: Ceea ce fiecare utilizator scrie in forumul Forumin, reprezinta responsabilitatea proprie a acestuia. Prin inregistrarea unui cont in aceasta comunitate, fiecare membru isi da acordul si intelege acesti termeni.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus