Oldanno

MCL

Membru activ
Utilizator
Înscris
23 Mar 2018
Mesaje
58
Reputație
58
Puncte
18
Credite
182,9
A fost lansat zilele trecute vechiul joc anno dar de data aceasta cu o noua administratie si de la zero,a fost lansat de catre cei de la marketglory care sunt o firma serioasa si au facut platile la toata lumea de peste 6 ani de zile si deja in cateva zile au ajuns la investitii de zeci de mii de euro(se poate face transfer de bani intre marketglory,goaltycon si OLDANNO),pt cei vechi de au jucat anno mai nimic nou ceva schimbari pe la razboaie pe la firme si au introdus inteligenta in rest aproximativ la fel ,munca,work bonus,referali,firme,etc.De moment nu au fost introduse tarile private dar presupun ca pe viitor vor exista.In data de 24 septembrei vor fi scoase la vanzare actiunile la joc incepand de la 1 cent/actiune.
Citez *** First social game in which you can change virtual currency into real money. · Setting up an account takes 2 minutes. · You can be a company owner, politician or a military mastermind · There are 17 kinds of companies from restaurants to banks and magazines · You can make money with your magazine regardless of the topics you approach · You can buy and sell everything, including other players. · Invite your friends and earn taxes for life from them · It takes about one hour to manage your business. Its easy ***
Dovezi de plata inca nu am ca deabia are cateva zile voi revenii in momentul cand apar primele retrageri
Link de inscriere ( daca doriti sa ma ajutati si pe mine sa va inregistrati pe linkul meu )
http://www.oldanno.com/strategygame/smiclea

Ps: postarea nu imi apartine, abia astazi am inceput si eu sa ma joc si mi se pare destul de tare jocul, have fun
 

MCL

Membru activ
Utilizator
Înscris
23 Mar 2018
Mesaje
58
Reputație
58
Puncte
18
Credite
182,9
Am creat si eu cont de utilizator prin ref-ul tau, insa mai departe, nu prea inteleg ce e de facut.
La fel descopar si eu noutatile jocului.
Trebuie sa te "bati" pentru lei pe care mai apoi ii convertezi in gold ca sa iti poti cumpara anumite chestii, sau iti poti aduna leii si sa inveti o meserie, ca mai apoi sa poti sa lucrezi sa iti vina constant banii.
 

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus