Like-uri facebook ieftine si bune?

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Majoritatea care activeaza pe retelele de socializare, mai ales pe facebook se gandesc la posibilitatea daca exista cineva care ofera like-uri Facebook ieftine si bune (de calitate). Exista tot felul de pachete atat pentru Facebook cat si pentru Instagram sau Youtube care la prima vedere promit foarte multe.

Parerea mea despre acele like-uri pe care voi le cumparati de la alte persoane/firme este ca nu au nici o valoare atat timp cat respectivul nu a facut actiune singur. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori ofertele incep asa: x like-uri care provin de pe alte site-uri, aplicatii si alte metode, persoanele sunt active pe facebook si sunt worldwide. Pai eu asta vreau? Eu vreau impact la postari si daca ai si un business sa poata sa fie viitorul tau client. O persoana care nici nu stie de pagina ta si a dat like nu stiu prin ce modalitate cum ar putea face asta? Un pret corect pentru 1000 like-uri de genul care nu au o valoare mare din punctul meu de vedere ar fi 3 euro. Corect, nimeni nu se uita la o pagina cu putine like-uri insa asta nu inseamna ca aruncam cu banii pe fereastra. Eu cred ca mai bine ai vrea 500 like-uri si 80% sa reactioneze la postari decat 1000 like-uri si doar 30% sa reactioneze, poate chiar mai putin.

P.S: Asta este valabil si la urmaritorii de pe instagram, vizualizarile/like-urile de pe youtube si chiar si pe twitter se pot face chestii de genul. Nu am nimic cu oamenii care vand servicii de genul dar incercati sa fiti fair cu cei care sunt interesati.
 

DRS

Membru
Utilizator
Înscris
10 Mar 2018
Mesaje
12
Reputație
6
Puncte
3
Credite
0,0
Foarte util, a inceput sa-mi placa forumul.
 

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus