[Informativ] Obtinere credite pentru magazinul virtual

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Am promis acum putin timp ca voi face un topic in care o sa existe informatii despre creditele pentru magazinul virtual.

- pentru logarea in fiecare zi pe forum se primeste 1 credit
- pentru un topic nou se primeste 1 credit | pentru stergerea unui topic, balanta este debitata cu 1 credit
- pentru un raspuns la topic se primeste 0,5 credite | pentru stergerea unui raspuns dintr-un topic, balanta este debitata cu 0,5 credite
- pentru 1 like dat se primeste 0,1 credite (limita este de 3 pe zi) | pentru unlike, balanta este debitata cu 0,1 credite
- pentru 1 like primit se primeste 0,1 credite | daca iti retragi like-ul, balanta este debitata cu 0,1 credite


Momentan acestea sunt evenimentele prin care puteti obtine credite. Stiu ca numarul de credite nu este mare, insa daca esti motivat, cu usurinta poti strange multe credite. De altfel, magazinul este facut in asa fel incat totul sa fie automat (chiar si schimburile pentru a evita eventualele neplaceri). Odata ce vor fi mai multi utilizatori activi pe forum, functia de furt va fi activata si o sa puteti avea sansa sa furati de la alti utilizatori atat credite cat si obiectele virtuale din magazin (din inventar) -exista sansa si de esec, cum este normal-.

Obiectele din magazin nu vor ramane asa, odata ce activitatea de pe forum se va mari, cu un stock limitat si cu un pret mic vor fi puse steam wallet-uri, coduri paysafecard si amazon.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus