Encoder playere bun pentru cei cu site de filme

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Recent am vazut un post pe un forum cu un site care encodeaza iframe-urile, lucru bun mai ales pentru cei cu site-urile de filme. Encodarea mai elimina din riscul de a lua DMCA asa ca il puteti folosi cu incredere. Link-ul este http://encoder.ga/ si se foloseste in felul urmator:

Sa zicem ca avem un iframe de la openload cu filmul A bad moms christmas care arata cam asa (embed pe care il puteti lua din view-source: sau cu ajutorul inspect element - daca este de pe youtube click dreapta pe video si copy embed code):

Cod:
<iframe src="https://openload.co/embed/JUYjdNUKpTE/A_Bad_Moms_Christmas.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>
Adaugam iframe-ul in caseta text "Not Encoded" si apasam pe encode. Mai jos avem iframe-ul "codificat". Eu pe unele site-uri de filme folosesc un plugin pentru acest lucru preluand dintr-un label si le "codifica" automat. Pentru a elimina mai mult din riscul DMCA se poate folosi si recaptcha, doar atunci cand utilizatorul completeaza captcha-ul sa ii afiseze embed-urile.

Sursa: roforum
 

DRS

Membru
Utilizator
Înscris
10 Mar 2018
Mesaje
12
Reputație
6
Puncte
3
Credite
0,0
Am sa-l testez si eu...mersi!
 

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus