Cum sa te accepte mai rapid Google AdSense

Mutex

Administrator
Administrator
Specialist SEO
Înscris
1 Mar 2018
Mesaje
222
Reputație
209
Puncte
43
Credite
303,4
Dupa foarte multe teste am reusit sa descopar cateva metode care ajuta la aprobarea mai rapida a celor de la google adsense. Nu pot spune ca acceptarea va fi garantata, insa acum depinde si de nisa.

1. In meniul site-ului trebuie sa avem neaparat: contact, politica de confidentialitate, despre cookie-uri, termeni si conditii, despre site. Ca sa fie si mai sigur, se poate adauga in topnav pagina politica de confidentialitate, insa sub numele de GDPR (practic o sa fie aceeasi pagina dar cu numele schimbat si pe site o sa fie
2. O mica descriere a site-ului in sidebar, in footer sau chiar in header (se poate face sa nu ocupe prea mult spatiu prin adaugarea textului intr-un scroll box).
3. Cererea sa fie pe un mail care apartine domeniului, exemplu: contact@numesite.
4. Declararea limbii site-ului: vezi mai multe
5. Continutul site-ului sa fie unic, articole sa fie macar 20 (interzis warez) si fiecare dintre articole sa aiba cel putin 150 de cuvinte, iar vechimea site-ului sa nu fie mai mica de 21 zile.
6. Sa nu se incarce greu, chiar daca vi se pare ca se incarca rapid, uneori diferite module de cache pot ingreuna asta si doar sa para ca se incarca rapid, insa in realitate load-ul sa fie urias.
7. La inceput sa nu fie pozitionate 100 de reclame, sa fie pozitionat de exemplu in header si sa fie afisat in toate paginile. Se recomanda ca site-ul sa fie responsive.

Daca mai stiti si alte sfaturi, puteti sa le postati.
 

Utilizatori care vizioneaza acest subiect (Înregistrați: 0, Vizitatori: 1)

Sus